-1.3 C
Budapest
2021. január 15., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Félezren próbálták illegálisan átlépni a határt

Több mint ötszáz határsértőt kaptak el a rendőrök a hétvégén.

Összesen 527 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák  -péntektől vasárnapig – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 95, szombaton 115, vasárnap 294 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. A román és horvát határszakaszon 23 migránst fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 1040 migránst tartóztattak fel, és kísértek vissza a katonák és rendőrök. A megelőző héten – december 28-tól január 3-ig – a feltartóztatottak száma 656 volt. A román és horvát határszakaszon 51 migránst fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt 18 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Kapcsolódó híreink

Keresztény- és magyarellenes poszttal kedveskedik balliberális szövetségeseinek Vácon is a Jobbik

Kemény János

Hadházy„Stop propaganda” feliratot rakott Kövér feje fölé, kitiltották

Szabó Norbert

Mentősöket akart késelni egy “beteg” Rakamazon

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben