16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Felfoghatatlan veszteség : bojkottál a liberális ellenzék

A Demokratikus Koalíció (DK), a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd csütörtökön minden magyar tudtára adta, hogy vonakodnak részt venni az Országgyűlés házbizottságának ülésein, mivel szerintük Kövér László házelnök méltatlanná vált a testület vezetésére.

Megijedtek Kövér bajszától

A négy párt az MTI-hez eljuttatott, közös közleményében úgy fogalmazott, Kövér László „az elmúlt napokban még magához képest is ijesztő verbális ámokfutásba kezdett”.

Megsértődtek, amiért moslékkoalíciónak méltóztatta hívni őket bajusz

A pártok kiemelték, hogy a házelnök „emberek millióit, Magyarország nem fideszes többségét sértette meg”, amikor az ellenzéki összefogással kapcsolatban „moslékkoalícióról” beszélt.

Ki is kérték

“Mi, az ellenzéki összefogás pártjai a leghatározottabban kikérjük magunknak, hogy tagjainkat, szimpatizánsainkat és választóinkat a szemmel láthatóan a teljes összeomlás szélén egyensúlyozó házelnök ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel sértegesse.”

További híreink

A Szent Koronát gyalázzák a deviánsok, Novák Előd feljelentést tesz

Gabay Dorka

Február 1-től nyitnak, “szeretettel várják a NAV-osokat és a rendőröket is”

Kemény János

Négy oltás sem volt elég- létezik erősebb immunitás a vakcináknál

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen