21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Fellebbez az ügyészség a borsodnádasdi gyilkosság ügyében

Fellebbezést nyújtott be az ügyészség a vádlott terhére, az ítélet így nem jogerős, az ügy a Debreceni Ítélőtábla előtt folytatódik – írja közleményében a március 3-án kihirdetett ítélettel kapcsolatban az Országos Bírósági Hivatal.

Mindössze négy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, a 22 éves B. Rolandot, de az előzetesben töltött évek miatt el is engedték, kisétálhatott a bíróságról, csak a holmijáért megy vissza a börtönbe.

A bíró indoklása szerint B. Roland gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnös, azt ugyanis nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta.

(24.hu nyomán, fotó: MTI)

További híreink

Kétmillió fecske hiányzik Magyarországról, és ennek az ember az oka

Irányi Dániel

Egymásnak osztott jutalmat a polgármester és az alpolgármester Dunaföldváron

Irányi Dániel

Jó ötlet-e rendszeresíteni a sokkolót a rendőrségnél?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen