19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Félmeztelenül akart vásárolni, majd “szóváltás után” összeverte a biztonságiőrt

Békéscsabán, az egyik nagyáruházban 2021. július 11-én 12 óra körül a biztonsági őr szóváltásba keveredett egy vásárlóval. A férfi félmeztelenül akart bemenni az üzletbe, ezért kezdtek el vitatkozni, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A férfi könnyű, az őr súlyos sérülést szenvedett – adta hírül a Körös Hírcentrum. 

A szépen kozmetikázott beszámolóhoz képest egészen máshogy látták az esetet a szemtanúk. Portálunk kérdésére egyikük megerősítette, amit már gyanítottunk a klasszikus “szóváltásba keveredett” szóvirágból: a támadó nem éppen a többségi társadalom sorait erősítette, és az az állítólagos “kölcsönös bántalmazás” is maximum önvédelem lehetett a megtámadott és összevert biztonsági őr részéről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság és súlyos testi sértés miatt nyomozást rendelt el.

A rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Így jár ma, aki munkavégzés közben megpróbálja megvédeni magát egy “rejtett erőforrással” szemben. Gyanúsítottként hallgatják ki.

Kiemelt képünk illusztráció

 

További híreink

Agyonlőtte fogyatékos kisfiát, majd öngyilkosságot kísérelt meg

Kiss Albert

A Bild szerint dupla futam lehet a Hungaroringen

Dunai Tibor

1,8 milliárd forintra bírságot kapott a Telenort

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen