20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Feltehetőleg pénzügyi elszámolási probléma vezethetett Bogdán László öngyilkosságához

Új részletek derültek ki Bogdán László, cserdi polgármester halálával kapcsolatban. Ha hitetünk ügyvédje Facebook-bejegyzésének, akkor valószínűleg egy pénzügyi elszámolási probléma vezetett a polgármester öngyilkosságához.

Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma

– írta Visegrády Zoltán, a Bogdán család ügyvédje saját oldalán.

A posztban az ügyvéd többek közt elárulta: „Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni”.

Elismerte, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, hűtlen kezelés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. Mivel a nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság.

Fotó: Népszava

További híreink

Hány T-72-es tank kell egy kocsi kilapításához? (videó)

Irányi Dániel

Ötvenegy kórházban katonák lettek a kórházparancsnokok

Kiss Albert

“Akik már átestek a betegségen, azok is oltassák be magukat”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben