17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Fiatal norvég szurkoló rabolt Nagyecseden?

Ezzel a címmel juttatott el hozzánk közleményt Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője. Sorait alább közöljük.

“Naivan feltehetnénk a kérdést, hogy egy múlt hétről itt ragadt, dühös Molde szurkoló lehet-e az újabb gyalázatos, idős ember elleni támadás elkövetője. Sajnos azonban ennél sokkal súlyosabb a helyzet és a valóság nem ilyen vicces. Lassan már “szokásosnak” mondható bűncselekményt követtek el ismét Kelet-Magyarországon. Egy kiilleszkedett, iskolakerülő, 17 éves cigánybűnöző pénzt követelt egy 83 éves nagyecsedi bácsitól, majd miután nem járt sikerrel erőszakhoz folyamodott, kirabolta és bezárta a saját csűrjébe. A rendszerváltás óta eltelt harminc év alatt odáig süllyedt az ország közbiztonsága, hogy fényes nappal, saját otthonukban rabolnak ki, vernek meg és zárnak be idős embereket. A Fidesz nemhogy két hét, de tíz év alatt sem tett rendet. A Mi Hazánk Mozgalom a kettős mércét elutasítva minden bűnözővel szemben kemény bűntetéseket és elrettentő börtönviszonyokat követel. Arról nem mi tehetünk, hogy az ilyen elkövetők elsöprő többsége melyik közösségből kerül ki.”

 

Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke

További híreink

Kína beszüntetné a koronavírus eredetét kutató vizsgálatokat

Irányi Dániel

Akcióban a MÖM- Törtel is segítségért kiált

Faragó Dániel

Német egészségügyi miniszter: Trumpnak igaza van a WHO-val kapcsolatban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen