13.8 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

“Fiatal pár” kényszerítette prostitúcióra védtelen áldozatát

Egy mentálisan sérült, beteg nőt kényszerítettek prostitúcióra “fiatalok”, melynek során Ausztriában, egy bordélyházban kellett árulnia magát. Bűnözőék lakhelyéről, származásáról, vallásáról, bőrszínéről a rendőrség szokásához híven nem ír sokat. A beszámolóból annyit tudhatunk meg, hogy:

“budapestiek”.

A kiszolgáltatott helyzetben lévő, védtelen nőt a rendőrség szerint arra kényszerítették, hogy L. Eszter felügyelete mellett

szexuális szolgáltatást nyújtson egy osztrák bordélyban egy héten keresztül.

Az ebből befolyó teljes bevételét (nagyjából 1000 eurót) bűnözőék elvették a nőtől, és a saját megélhetésükre fordították. Az egy hét alatt a fiatal nő ellátásáról egyáltalán nem gondoskodtak, csak másoknak köszönhetően jutott enni- és innivalóhoz.

A büntetőeljárást Ausztriában rendelték el, majd az osztrák büntetőeljárást felajánlották a magyar hatóságoknak. A nyomozásban beszerzett bizonyítékok alapján 2021. augusztus 24-én, a reggeli órákban Budapest XVIII. kerületi lakásán elfogták L. Esztert, másnap pedig T. Józsefet; a pár tettéért 2 és 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

(kiemelt kép:illusztráció)

További híreink

Gulyás Gergely: Június-júliusban tetőzhet a koronavírus-járvány hazánkban

Szabó Norbert

Líbia felszólította Törökországot, hogy szállítsák el a terroristáinak holtesteit

Kiss Albert

Szünet nélkül jönnek a migránsok

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen