13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Fodrászszalonból lopott egy nő (videóval)

A felvételen látható nő június 12-én 16 óra 30 perc körül tért be az egyik terézvárosi fodrászüzletbe, ám nem új frizurával, hanem egy ellopott táskával, és a benne lévő pénztárcával távozott. Zsákmánya egy bankkártya és 10 ezer 500 forintnyi készpénz.

Másnap reggel a pénztárca tulajdonosa értesítést kapott, hogy az egyik kerületi automatából több alkalommal is pénzt akartak levenni a kártyájáról. Azonban a pénzfelvétel sikertelennek bizonyult, mivel a kártya tulajdonosa addigra letiltotta a kártyát.

Június 13-án kora délután hasonló eset történt egy másik szépségszalonba is. Egy nő bement, beszédbe elegyedett a vendégekkel és a fodrászokkal. A beszélgetés során az egyik széken lévő táskából ellopta a pénztárcát a benne lévő 26 ezer forinttal, bank-és hitelkártyával valamint személyes iratokkal, majd távozott az üzletből.

A kamerafelvételek kielemzését követően a kerületi rendőrök megállapították, hogy mindkét bűncselekményt ugyanaz a személy követte el. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A terézvárosi rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, fellelhetőségi helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-81-41 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

(24.hu nyomán)

További híreink

Betörés közben fogták el a csempészeket Nyíregyházán

Varga Lilla

Tovább csökken szavazatkülönbség Biden javára, Trump Arizonában “szépít”

Varga Lilla

A Nemzeti Filmintézet támogatásával: Tóbiás, a szabolcsi más fiúcska

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben