7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Folytatódott a Mi Hazánk országjárása

Rendületlenül folytatja országjárását a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje Toroczkai László, aki október 15-én délelőtt a Pest megyei Nagykátán, majd ezt követően Sülysápon is bemutatta a párt Virradat programjának legfontosabb elemeit.

Az utcai fórumok keretében került bemutatásra Pest megye 9. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is, Dr. László Péter András aki a civil életben ügyvédként dolgozik. 
Az eseményeken László Attila MÖM vezető is részt vett, akit a térségben tapasztalható közbiztonsági problémákkal kapcsolatban kerestek meg az érdeklődők.
Az Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeinek a bemutatása október 23-án, 15 órától a Corvin közben a párt ünnepi nagygyűlésén lesz, ahol mind a 106 jelölt egységesen felsorakozik.

További híreink

Újabb 2600 milliót költött Orbán a kedvenc “rejtett erőforrásaira”

Faragó Dániel

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a szegedi mennyegző

Faragó Dániel

Kötelező oltás helyett bérrendezést sürget a Mi Hazánk az egészségügyi szakdolgozók számára

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben