22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Franciaország: felfegyverkezett bandák masíroznak a belvárosban (videóval)

Nem megerősített információink szerint múlt hétvégén Dijonban az arabok megvertek egy csecsenföldi fiatalt. A csecsenföldiek azonban jóval összetartóbbak, mint a fehér francia társadalom, és nem hagyták annyiban a dolgot. 150-en baseballütőkkel, vascsövekkel felfegyverezve bementek a rendőrség által is rettegett “No-Go zónába”, és ütöttek, akit értek.

Az alábbi videók a következményeket mutatják be. Az első kettőn félautomata és automata fegyverekkel felfegyverzett férfiak láthatóak, akik mintha háborúba indulnának. No nem Szíriába, vagy Afganisztánban. A hadszíntér Franciaország.

Clash of Chechens and Algerians in France

Peak 2020: ur just doing your baguette stuff and Algerians clash with Chechens using assault rifles in your bonjour city.Dijon, France.

Közzétette: Visegradball – 2020. június 15., hétfő

Guerilla à Dijon

Jean-Luc Mélenchon : "Je souhaite une police aussi désarmée que possible pour qu'elle inspire le respect." #Guerilla #Dijon Avertissement : images difficiles pour personnes non averties + injures et propos homophobes.➡️ En librairie : Guerilla, de Laurent Obertone – la saga traduite dans huit pays qui vous plonge dans une proche guerre civile prévue par le renseignement français.

Közzétette: Ring – 2020. június 15., hétfő

Maszkos, felfegyverzett hordák masíroznak Franciaország utcáin fényes nappal. Hol a rendőrség?

"scène de guerre" à Dijon

"Scènes de guerre" à Dijon, selon des témoins.Le #RAID, mobilisé, est attendu.

Közzétette: Ring – 2020. június 15., hétfő

Lövések dördülnek a távolban. No nem polgárháború alakult ki Franciaországban, csupán egy bandaháború zajlik, amit a francia többség kábultan szemlél csupán.

#Dijon : Guerilla activée

#Dijon Les tirs se poursuivent pendant que les gendarmes mobiles tentent de pénétrer dans la zone.

Közzétette: Ring – 2020. június 15., hétfő

 

További híreink

Tizenöt év börtönre ítélték az egyiptomi változások egyik vezéralakját

Kiss Albert

Bangóné szerint a Szuperkupa-mérkőzés egy emberkísérlet volt

Irányi Dániel

Nem engedték be Ukrajnába Grezsa István miniszteri biztost

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben