16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

„Gaz van itt va rendorok” – valóban ott voltak, és elfogták a “rettegő” üzenetküldőt

A közösségi média bugyraiban ismerkedett meg egy gyanútlan, 27 éves nővel a szexuális szolgáltatásokat igencsak kedvelő egyén. A találkát követően online prostitúcióra akarta kényszeríteni áldozatát. Mivel a fiatal nő nem igazán díjazta a “csábító” ajánlatot, ezért a tettes megerőszakolta, halálosan megfenyegette őt és a családját. Később áruba bocsátotta a nő testét, és a “szolgáltatásért” járó pénzeket, nem meglepő módon zsebre vágta. Egyszer azonban minden véget ér, ahogy szerencsére számára is…

A közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel egy férfi 2020 őszén – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint az üzenetváltások után a fővárosban találkoztak, ahol a férfi arra akarta rávenni, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztrálják. A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta áldozatát.

A nőnek később anyagi ellenszolgáltatásért kellett másokkal lefeküdnie, a pénzt az elkövető elvette tőle. A férfi folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a sértettet, aki nélküle nem is mehetett sehova. A nő végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága egy erzsébetvárosi lakásban még aznap megtalálta a prostitúcióra kényszerített nőt. A lépcsőházban fogták el a 34 éves budapesti J. Istvánt, akit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

(Forrás és kép: police.hu)

 

 

További híreink

21 kiló heroinnal fogták meg

Kiss Albert

Eltűnt egy baba és 16 éves anyja karácsony első napján

Szabó Norbert

Válasz a Zsidó Világkongresszus elnökének

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen