12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

Szombaton nyitnak a teraszok, Novák Előd kocsmapolitizálással kezd

Gulyás Gergely mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szerinte pénteken elérjük a 3,5 millió beoltott szintjét.

Ennek értelmében szombaton nyithatnak a teraszok, a kijárási korlátozás kezdete pedig 23 óráig tolódik ki.

Hozzátette, hogy egy héten belül további 1 millió kínai vakcina érkezik Magyarországra, az oltásra eddig 4,5 millió magyar regisztrált. A miniszter az is elmondta, hogy a határok megnyitásával óvatosnak kell lenni.

Úgy fogalmazott, hogy a tesztelés helyett az oltás a jó megoldás.

A Mi Hazánk alelnöke kocsmapoltizálással kezdi a hétvégét

A Mi Hazánk számos alkalommal felemelte a hangját a túlzó, értelmetlen és részrehajló lezárások ellen, legutóbb épp március 15-én.

A párt újbudai szervezetének Facebook oldalán most Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke szombaton 10 órára várja szeretettel a Mi Hazánk szimpatizánsait a régi-új, kultikus Pingvin söröző teraszára (XI. ker., Bocskai út 33.) egy kis “kocsmapolitizálásra”.

Hozzáteszik, hogy most még oltási igazolás nélkül lehet ezt megtenni, de a diszkrimináció a későbbiekben sem pálya, ezért továbbra is kérik a lezárásellenes aláírásgyűjtés támogatását.

 

(fotó:MTI)

További híreink

Összeállt a trió: Szél, Hadházy és Szabó együtt folytatják

Gabay Dorka

A Mi Hazánk Ifjai felajánlása a Népegészségügyi Központnak

Dunai Tibor

Van ma Magyarországon valós önvédelmi lehetőség az állampolgárok részére?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen