9.2 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Gyerekbanda garázdálkodott a Széll Kálmán téren

Egy idős hölgyet is bántalmaztak…

Augusztus 31-én délután támadtak meg két középiskolás fiút a Széll Kálmán téren. A háromfős társaság beléjük kötött, ököllel többször megütötték, megrugdosták őket, az egyik támadó egy kést is elővett – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A két iskolás egy gyorsétteremben kért segítséget.

Az egyik fiú súlyosan (bordatörés, két foga kiverve), társa könnyebben sérült meg.

Ekkor még nem értesítették a rendőrséget, de az egyik fiatal este édesapjával feljelentést tett a II. kerületi Rendőrkapitányságon. Átadták a fotókat, amiket a fiú készített támadóikról. A rendőrök azonosították a három feltételezett elkövetőt: egy 15 és 13 éves testvérpárt és 14 éves barátjukat.

A 15 éves fiút szeptember 17-én lakásán elfogták. Testvére ellen nem indult eljárás, mert 13 éves, azaz gyermekkorú. Társuk édesanyjával jelentkezett a rendőrségen. A II. kerületi kapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves és a 14 éves fiú ellen, mindketten szabadlábon védekeznek.

Egy villamosvezető látta-és Szalai Kriszta színésznő szerint videóra is vette-, hogy ez a csapat egy idős hölgyet is bántalmazott, míg a rendőrök szerint szintén ez a galeri “rabolgat” a 61-es villamoson. Több, kórházi ellátást igénylő szintén e csoport által megvert fiatalról is tudnak.

Az elkövetők nemzetiségét nem nevezte meg a rendőrség.

További híreink

Meghalt egy nő a Pfizer mellékhatásában- Magyarország újabb 250.000 adagot rendelt

Faragó Dániel

Ukrán környezettudatosság durva példája, harmadik világ a szomszédban

Kiss Albert

Az összeomlás szélére sodorná a Magyar Postát a kötelező oltás bevezetése!

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben