20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Gyilkosság: Írországban is hódít a szamurájkardos bűnözés

A fia szeme láttára egy szamurájkarddal mészároltak le egy 57 éves, kétgyermekes édesanyát írországi otthonában.

Az 57 éves Jean Eagersre szerdán támadtak rá a Dublin külvárosában fekvő otthonában. Édesanyja halálának részben 20 éves fia, Dillion is szemtanúja volt, aki otthon tartózkodott a támadás idején, s azonnal értesítette a szomszédokat és a hatóságokat is a szörnyűségről. A helyszínre kiérkező rendőrség és mentőszolgálat már nem tudta megmenteni a nő életét – írja az Irish Mirror.

A lap beszámolója szerint a fegyveres erők már csak a szamurájkarddal és késsel kivégzett asszony holttestét találták meg. A dublini rendőrség nem sokkal később elfogta a hatvanas éveiben járó gyanúsítottat, aki ellen emberölés miatt indult eljárás.

 

Forrás: blikk, Fotó: Stephen Collins/ Collins Photos

További híreink

Kisgyermekre támadt a kutya, vádat emeltek a gazda ellen

Szabó Norbert

Kést nyomtak a bulizó fiatal torkához, úgy rabolták ki

Szabó Norbert

Román férfi késelt egy munkásszállón

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben