22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Gyógyszerre ivott, majd fellökött és kirabolt egy járókeretes idős asszonyt

Elfogták a nagykátai rendőrök azt a rablót, aki fellökött egy idős asszonyt és elvitte kézitáskáját – a gyanú szerint.

Kerekes járókeretével indult hazafelé a nagykátai temetőből 2021. április 5-én dél körül egy 76 éves asszony, miután lerótta kegyeletét elhunyt hozzátartozói sírjánál. A kaput elhagyva egy közeledő kerékpárost vett észre, ám mire feleszmélt támadója fellökte, az asszony a földre zuhant. A férfi elvette járókeretére akasztott táskáját, benne személyes okmányaival, lakáskulcsával, mobiltelefonjával és 28 ezer forintjával.

A feljelentést követően a nagykátai rendőrök egy hét leforgása alatt azonosították a támadót, a 18 éves helyi férfit 2021. április 12-én délelőtt lakásában fogták el. A bűncselekmény elkövetésekor használt biciklit egyik rokonánál rejtette el, a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A fiatal nem ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg tíz büntetőeljárás van ellene folyamatban.

Előállították, kihallgatták. A támadó beismerte tettét, elmondta, cselekménye előtt nyugtatókat vett be, majd legurított pár pohárral, a történtekre csak homályosan, foszlányokban emlékszik. Az azóta letartóztatott férfivel szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Nagykátai Rendőrkapitányság folytatja le a további eljárást.

További híreink

Pedofilvadászaton volt Toroczkai

Szabó Norbert

Rendszeresen megerőszakolta saját lányát az orvos, és teherbe is ejtette

Irányi Dániel

Szájmaszkokkal csaltak, a rendőrök elfogták őket (+videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen