20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Győzike: “azért léptem be a Fideszbe mert tanulni szeretnék”

Formabontó és terjedelmes interjút adott a nagyobbik kormánypártba a kampány utolsó napjaiban csatlakozó Győzike. Az interjú legfontosabb eleme, hogy Győző szeretne már csaknem 50 évesen megkomolyodni és új életet kezdeni. Innentől kezdve azt akarja elérni, hogy ne Győzikének, hanem Gáspár Győzőnek hívja őt a nagyérdemű.

Szeretnék a jövőben Gáspár Győző is lenni végre újra, az az ember, akinek tisztességes szakmája van, érzelmei, új céljai, nehézségei, kudarcai, belső vívódásai és komoly tervei is. Mint minden embernek. Három életre elég életet éltem meg már eddig is, nagyon sok mindent láttam, nagyon sok mindenen keresztülmentem, és talán mostanra ülepedett le bennem ez a rengeteg inger, tapasztalás, megélés – mondta az Indexnek.

Annyira szeretett volna elmenni a Békemenetre, hogy még a saját feleségét is becsapta

A Békemeneten azért vettem részt, mert demonstrálni akartam, hogy az emberek éljenek békében egymás mellett. Még a családom sem tudta, hogy elmegyek. Otthon azt mondtam Beának, hogy az edzés után még maradok kardiózni a teremben. Anyósom hívta fel a feleségemet, hogy azonnal kapcsolja be a tévét, mert ott vagyok a menetben – árulta el.

Az, hogy nekem a Fidesz politikája szimpatikus, azt a baráti környezetem régóta tudja. Azok is, akik a baloldalra szavaznak. De főleg egy olyan megyében, mint Nógrád, ahol csakis az elmúlt 10 év hozott végre változást és reményt az embereknek, ott igenis be kell végre látni, hogy a segítséget, a támogatást attól kell elfogadni, aki adja, főleg, ha a másik oldal gyakorlatilag semmilyen épkézláb javaslatot nem kínált. A Fidesz megszolgálta, hogy rájuk szavazzak, mint ahogyan nagyon sok más észak-magyarországi településen is a romák jó szívvel tették ezt – elemezte kollektíven Győzike a cigányok behaviorista attitűdjét.

Az, hogy időközben beléptem a Fideszbe, az elsősorban annak szól, hogy tanulni szeretnék.

Megismerni ezt a közeget, vállalni azt, hogy akár még változtatok is a saját harsányságomon, de közben tenni azért, hogy fontos dolgok a bulvárnak köszönhetően sok emberhez eljutva, illetve azokról folyamatosan beszélve segítsék a társadalmi változásokat is – tette hozzá.

(fotó:MTI)

További híreink

Oltatlan magyarok nem, de vietnámi szalagmunkások még munkavállalási engedély nékül is dolgozhatnak

Faragó Dániel

Közmunkások loptak – majd fogyasztottak – el egy pávát a Heves megyei Kiskörén

Irányi Dániel

Rendőrökre panaszkodtak az anarchista, fosztogató tüntetők, így nem használhatnak majd könnygázt ellenük

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben