19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Gyűjtést szervez a Mi Hazánk azok számára, akik bírságot kapnak a megmozduláson való részvételük miatt

Az észszerűtlen lezárások ellen tiltakoztunk, és járványszolidaritási adót követeltünk a kormánytól a koronavírus haszonélvezőire – írja Dúró Dóra Facebook-bejegyzésében.

A Mi Hazánk az egyetlen lezárásellenes párt, amely a védekezést a veszélyeztetettekre összpontosítaná. Az országnak működnie kell, az államadósság 25 éve nem volt ilyen magas – hangsúlyozza a párt elnökhelyettese.

Magyarország függetlenség a tét! Dél-Koreában szinte minden nyitva van, és sokkal kedvezőbbek az adatok, azt a modellt kell követni a Mi Hazánk szerint.

– fogalmaz.

Gyűjtés indult azok részére, akik a megmozduláson való részvételük miatt bírságot kapnak a bíróságtól a jogorvoslati lehetőségek kihasználása végén.

A https://mihazank.hu/tamogatas oldalon lehet anyagi szolidaritást vállalni (a közleménybe a “tüntetés” szót kérik beírni).

Az érintettek pedig a [email protected] címen kérhetnek anyagi és jogi segítséget, tájékoztatást a szabálysértési eljárás folyamatáról Novák Elődtől.
Magyarjelen.hu

További híreink

A Johns Hopkins Egyetem kutatása szerint nem sok értelme volt a lezárásoknak

Irányi Dániel

Leütötte a pénztárost, majd elmenekült egy “erőforrás” Hévízen (videó)

Faragó Dániel

Különleges rendőri alakulat őrzi Minszkben az állami tévé és rádió székházát

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben