15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Gyurcsány beszólt a keresztényeknek: “Inkább imádkozzanak Péter testvérért!”

„Keresztény barátaimnak azt javasolnám megfontolásra, hogy hogy ha úgy gondolják, hogy Péter testvérük eltévedt, akkor döglött patkányok helyett inkább imádkozzanak Péter testvérért, és ezzel segítsék őt visszatérni a nyájhoz, ha ők úgy gondolják, hogy eltévedt.” – nyilatkozta Gyurcsány Ferenc a Niedermüller Péter elleni tegnapi demostrációval kapcsolatban.

Hozzátette: „Niedermüller Péter egy kitűnő demokrata, akinek egész élete, munkássága egyetemi tanárként, politikusként, polgármesterként éppen arról szól, hogy értsük meg, nem lehet senki sem saját kultúrájában, hitében, származásában önző, mert akkor végünk van. Erre kívánta felhívni a figyelmünket. Mi, akik őt ismerjük, értettük szavait, értjük most is. Azt gondolom, hogy az, amit gondol, az nagyon rendben van”.

Az erzsébetváros polgármester kijelentésével kapcsolatban Gyurcsány Ferenc elmondta: „Nem akarok nagyon profán lenni, de ha önnek egy férfiú szerelmi vallomást tesz – és remélem, többször volt már ebben része – és azt mondja önnek, hogy lehoznám a csillagot is az égről, akkor ön nem gondolja, hogy egy önmagát űrhajósnak hazudó férfival áll szemben, hanem tudja, hogy szerelmet vallott. Én értem Niedermüller Péter szavait.”

Forrás: Demokrata

További híreink

Nem csak a járványügyi szigorítások állnak a szerbiai zavargások hátterében

Dunai Tibor

Az SZNT úgy értékeli: további fél évet kapott az aláírásgyűjtésre

Dunai Tibor

Svédország: “megbámulták”, ezért gyilkolt a “fiatal”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen