12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Halálra késelte barátnőjét egy “fiatal” férfi Gödön

Emberölés miatt vette őrizetbe azt a férfit a rendőrség, aki szerda éjjel megkéselte barátnőjét egy szűk, sötét utcában Gödön.

A bűnöző egy vita hevében késsel támadt rá a nőre, aki hangos sikítással próbált segítséget kérni.

Egy éppen hazaérkező férfi is hallotta a kétségbeesett kiáltást és a hang irányába kezdett szaladni, miközben ráordított a nőt bántalmazó sötétebb bőrű fiatalra, aki a megsebesített nőt hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A 34 éves nőn a kórházban azonnali műtétet kellett végrehajtani, állapota életveszélyes és kritikus volt, csütörtök hajnalban belehalt sérüléseibe.

A tájékoztatás szerint a gyanúsítottat a bűntett helyszínétől két kilométerre fogták el a rendőrség munkatársai, akik a bűncselekmény eszközét – egy véres pillangókést – is megtalálták. A 27 éves férfi kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt. A gyanúsított letartóztatását kezdeményezték.

További híreink

Vízszennyezési bírságot kapott Mészáros Lőrinc erőműve

Szabó Norbert

Tovább nyomul az LMBTQ-lobbi, immár gyerekek előtt tartanak felolvasást

Kemény János

Alkotmánybírósághoz fordul a Mi Hazánk a kötelező Covid-oltások miatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen