12.9 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Hamis címkét ragasztott a hangszóróra, hogy olcsóbban jusson hozzá

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 37 éves perkupai férfival szemben.

A gyanúsított 2020. október 12-én 19 óra előtt egy miskolci bevásárló központban egy közel százezer forint értékű vezeték nélküli hangszóró csomagolására egy olcsóbb típusú készülék vonalkódját ragasztotta fel. A férfi a méltányosabb árral rendelkező termék kifizetése után megpróbált távozni az áruházból.

A rendőrök kiérkezéséig az üzlet biztonsági őrei az elkövetőt visszatartották, akit az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

police.hu

További híreink

Kreatív: 10 millió forintot érő cigarettával tömte ki a kisbusz karosszériáját egy csempész

Kiss Albert

Saját gyermekét próbálta vízbe fojtani egy alkolista nő Nagykanizsán

Irányi Dániel

Negyvenegy migránst találtak egy kamionba zsúfolódva

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben