26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Harmincan támadtak a focipályán lévő magyar családra a tápiószecsői “brazilok”

2022. július 5-én, este Tápiószecsőn a Szabadság téren lakó család tagjaira csoportosan, felfegyverkezve támadtak rá amiért szólni mertek a téren hangoskodó fiatalokból álló társaságra. A megtámadott család tagjai egy ideig védekeztek, majd a folyamatosan helyszínre érkező és jelentős létszámfölénybe kerülő támadók elől a házukba menekültek – tájékoztatja lapunkat László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Alább a folytatás.

A támadók akkor a házat vették ostrom alá, amelyet kövekkel dobáltak és életveszélyesen fenyegették a bent tartózkodó családot, az utcán levő gépkocsijukat is megrongálták.

A támadásnak a sértett által kiértesített helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A támadók ismét cigányok voltak és legalább harmincan támadtak három emberre.

A MÖM helyszíni bejárást tartott a településen.

László Attila kérte a rendőrség hivatalos tájékoztatását az ügyben. A válaszból nem sok minden derül ki, íme:

Tisztelt László úr!

Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2022. július 5-én késő este kértek bántalmazás miatt rendőri segítséget Tápiószecső, Szabadság térre. A rendőrök a parkban két férfit találtak, meghallgatták őket, ahogyan a bejelentőt és családtagjait is. A két fél elmondása ellentmondásos volt. Az egyik szerint váratlanul megjelent a parkban egy férfi és meglökte. Segítségül hívta apját, akivel a férfi szóváltásba és dulakodásba keveredett. A másik fél szerint a parkban lévők hangoskodtak, kérték, legyenek halkabbak, mire gúnyolódás volt a válasz és rövid időn belül megjelentek a hangoskodó társaság családtagjai. Szóváltás és dulakodás alakult ki közöttük, egyikük megsérült, azután hazamentek.

A mentők két férfit vittek könnyű sérüléssel kórházba, illetve egy jármű sárvédőjének megrongálását jelezte a feljelentő, kárértéket nem jelölt meg.

A helyszínről előállítás nem történt. A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Üdvözlettel,

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyáresti latinos hangulat Tápiószecsőről

További híreink

Szerdától új a menetrend a budapesti tömegközlekedésben

Joó György

A házuk felrobbantásával tervezte megölni feleségét, akit baltával és vasrúddal is bántalmazott

Irányi Dániel

Az ortodox egyház továbbra sem tartja be az óvintézkedéseket

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben