13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Három embert késelt meg egy 17 éves “fiatal”

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója azt az életveszélyt okozó testi sértéssel és más bűncselekményekkel gyanúsított fiatalkorút, aki a gyanú szerint hasba szúrta az ismerősét.

Előkerülnek a bevett fogalmak

A meg nem nevezett etnikumú 17 éves szabolcsi fiatal természetesen “szóváltásba keveredett” az ismerőseivel, majd lökdösődés, dulakodás alakult ki közöttük. Mint minden normális “fiatal”, ez a 17 éves “éltanuló” is kést hordott magánál, amivel aztán habozás nélkül hasba szúrta és az arcán megvágta az egyik sértettet, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A másik két férfit a gyanúsított szintén az arcán sebesítette meg, ők nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Kiemelt képünk illusztráció, bár aligha áll messze a valóságtól

Kapcsolódó:

Mi Hazánk: Hozzák nyilvánosságra a bűnelkövetők származását!

 

További híreink

A korlátozások és az emberhiány miatt már 41 ezer fősre duzzadt az országos várólista

Irányi Dániel

Mi történt a Hundubbal? – Többek között erről is beszél Toroczkai László legújabb videójában

Kemény János

Augusztus végére csúszhat a Magyar Nagydíj

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben