26.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Hat nagykövet közös fellépéssel szól bele a magyar belügyekbe

Noha Magyarország nagykövetei egyetlen országban sem verték az asztalt, miután az ottani illetékesek elfogadták az “LGBTQ-emberek” házasságát, és lehetővé tették számukra az örökbefogadást, ez visszafelé valamiért nem működik.

A spanyol nagykövetség tette közzé a fényképet, amin a spanyol, a német, a holland, az ír, a svéd és a belga nagykövet egymás mellett pózolva, tenyerükön “A család az család” kampány szimbólumával állt ki egy nemzetközi lobbi mellett, így próbálva nyomást gyakorolni a magyar kormányra.

A képet a Szivárványcsaládokért alapítvány is megosztotta, mely alatt arra buzdítják a homoszexuálisokat, továbbra is bombázzák a hivatalokat örökbefogadási igényeikkel, ha elutasítják őket, akkor a Háttértársaság majd ingyenes jogsegélyszolgáltatást nyújt számukra.

A spanyol🇪🇸, német🇩🇪, holland🇳🇱, ír🇨🇮, svéd🇸🇪, belga🇧🇪 nagykövetek mai közös képe! #acsaladazcsalad ❤️🌈
#aszeretetnagykovetei

Köszönjük!

Fotó:
Embajada de España en Hungría

Közzétette: Szivárványcsaládokért Alapítvány – 2021. február 26., péntek

Követségek a márkák nyomában

Előszőr az ismert márkákat, éttermeket, médiaszolgáltatókat és zenekarok álltak ki a kampány mellett. Íme a lobbi mellett kiállók listája:

HBO, IKEA, Sziget, NetPincér, CinemaCity, Joy, RTL Magyarország, Chezdodo, Nosalty, Glamour, RTVszínes, Marie Claire, Levi’s, L’Office, 360Bar, Fruccola, MTV Hungary, Paramount Network, ComedyCentral, Comedy Central Family, Humen, Liliputilove, Kioszk, Bábel étterem, Nyx, Fastbridge, Kristinus borbirtok, Panarom, Adrienne Feller, Franziska Organic, Gardrobemini, Lovebugvintage, Incababy, Herbarting, Adamo hinta, Pippadu, Centrum, Up Music management, Share Now, Kreatív, DoraNatura, Anyaparadicsom, Mörk, Antonia Vai, Holland Nagykövetség, Pagony, Freyja, Liluland

Fotó: Facebook

További híreink

Az egyiptomi parlament jóváhagyta katonák külföldre küldését a líbiai helyzet miatt

Dunai Tibor

Tesco-s kedvezmény komoly feltételekkel

Gabay Dorka

“Mit kell még nekünk ezektől elviselnünk?” – helyzetkép Gyöngyöspatáról

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen