36.3 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek

Határozatlan ideig bezár a Decathlon

Minden magyarországi boltját bezárja a Decathlon. Határozatlan ideig csak a webshop fog üzemelni.

Minden magyarországi boltját bezárja a Decathlon: az áruházak, figyelembe véve a Kormány 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletében előírt kijárási korlátozását, március 27-én 15 órától további intézkedésig bezárnak vásárlóink és munkatársaink védelmében – közölte a vállalt.
Mindannyiunknak megvan a személyes felelőssége a közösség felé, amelyben él – legyen az a munkában, sportban vagy a családban.
Ez a felelősség arra szólít fel bennünket, hogy lelkiismeretesen, egymást és önmagunkat tisztelve nézzünk szembe a ránk váró eseményekkel. Kezünkben a kulcs, hogy ne csak elszenvedői, hanem irányítói legyünk az eseményeknek aktív életmódunk (szellemi és fizikai) fenntartásával, a hozott intézkedések tiszteletben tartása mellett.
Ezért most arra kérlek titeket, hogy maradjatok otthon, sportoljatok otthon és ezzel is védjétek az egészségeteket. A sport nagyon sokat segíthet.

– áll a Diego Rango d’Aragona magyarországi országigazgató nevében kiküldött levélben.

Forrás: penzcentrum.hu

További híreink

Toronylövészek adtak számot tudásukról (videó)

Varga Lilla

Közérdekű munkára ítélték a tanárukat inzultáló mezőtúri tinédzsereket

Dunai Tibor

Törökország 90.000 rabot enged ki

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben