12.3 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

FRISSÍTVE, ELKAPTÁK! – Házi őrizetben nyaraltatták a bűnözőt – így erőszakolhatott meg egy 72 éves asszonyt a Népligetben

A rendőrség közölte, elkapták a 72 éves asszonyt megerőszakoló bűnözőt. Az alábbi kép magáért beszél, mindannyian tudjuk, miért tesszük idézőjelbe, íme a “fiatal” (igen, megint egy “rejtett erőforrás”):

E L F O G T U K!!!!!!!!!!!!!!!!
A fotókon látható O. Zsoltot azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy megerőszakolt egy 72 éves asszonyt.
Az idős nő futni ment a Népligetbe, amikor megtámadta a 31 éves férfi 2022. szeptember 2-án 18 óra körül. Az elkövető többször megütötte, megerőszakolta, és a mobiltelefonját is elvette. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves O. Zsoltot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztálya addigra, amire a nő feljelentést tett, már elfogta; ugyanis a férfi levágta lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert korábban elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el. Az elektronikai eszköz riasztást küldött a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, amikor a O. Zsolt elhagyta lakhelyét, majd amikor levágta magáról a készüléket. A rendőrök azonnal a felkutatására indultak, és a Népligetben elfogták a kábítószer hatása alatt álló férfit. Megtalálták nála azt a mobiltelefont is. O. Zsoltot a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságon szexuális erőszak és kifosztás bűntett, valamint fogolyszökés és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfit őrizetbe vettük, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását – írja a Facebookon a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Személyesen tett feljelentést a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon egy 72 éves asszony 2022. szeptember 3-án 18 óra után, mert nem sokkal korábban egy fiatal férfi megtámadta, bántalmazta, megerőszakolta, és elvette mobiltelefonját a Népligetben.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves “O.” Zsoltot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztálya addigra már elfogta; a férfi ugyanis levágta lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert korábban elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el. Az elektronikai eszköz riasztást küldött a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, amikor a férfi elhagyta lakhelyét, majd amikor levágta magáról a készüléket. A rendőrök azonnal a felkutatására indultak, és az erőszakot követően – még a feljelentés előtt – a Népligetben elfogták a kábítószer hatása alatt álló férfit.

Megtalálták nála azt a mobiltelefont is, amit idős áldozatától nem sokkal korábban vett el. O. Zsoltot a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságon szexuális erőszak és kifosztás bűntett, valamint fogolyszökés és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított azt vallotta, hogy napok óta kábítószerezik és iszik, ezért nem emlékszik semmire. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írta a Police.hu nyomán a legolvasottabb jobboldali hírportál.

(Illusztráció: Adobe Stock)

További híreink

A Jobbik visszavonhatatlanul összeállt Gyurcsánnyal

Dunai Tibor

Mi Hazánk: Előzzük meg a CSOK és Diákhitel adósrabszolgaságot!

Kemény János

Karácsony szerint a Szent István-szobornak nem a Szent István parkban a helye

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben