19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt

Hertha: „Kemény, ami történt” – Dárdai Petry menesztéséről

Dárdai Pál vezetőedző a Hertha csütörtöki sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva kifejtette álláspontját a politikai véleménye miatt menesztett kapusedző, Petry Zsolt ügyében. A berlini klub trénerét mélyen érintette az eset, de hangsúlyozta, az élet megy tovább – írja a Nemzeti Sport.

„Mindannyian profik vagyunk a klubban. Azt gondolom, hogy Petry Zsolt is profitált a Herthánál eltöltött időszakból, a legjobb tudása szerint dolgozott. Mondtam neki, gyere, mondd el a csapatnak, ami történt. Ő odaállt a csapat elé, elmondott mindent, és elbúcsúzott. A sport is üzlet, az egyik ember elmegy, s másik jön helyette. Az edzőknél is így megy. Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá. Nagyon keményen hangzik, de ez így van. Jó volt vele, de a játékosoknak új kapusedzőre van szükségük. Kemény, ami történt. Mindig megy tovább az élet a futballban, csak az számít, ami következik. A fiatalok valószínűleg elégedettek lesznek Iljával (Ilja Hofstädt, az új kapusedző – a szerk.)” – idézi Dárdait a Magyar Nemzet.

A Herthával kapcsolatos friss hír, hogy a Bild információi szerint a berlini klub három évvel meghosszabbítaná Dárdai Pál középső fia, a 19 éves Dárdai Márton jövő nyáron lejáró szerződését.

(Fotó: AFP)

További híreink

Boxerrel verte iskolatársát, büntetés helyett próbára bocsátották

Szabó Norbert

Brazíliában a hadsereg hatalomátvételét követelték

Kiss Albert

A Mi Hazánk szerint 16 év EU tagság után itt lenne végre a számvetés ideje

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben