5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Heti rettegés az ATV-ben: a parlamenti küszöb fölé jön a Mi Hazánk

Ezrek tiltakoztak az Alkotmánybíróság előtt a Mi Hazánk tüntetésén november végén.

 

“Én minden héten megpróbálom elmondani az ellenzéknek, hogy van itt egy törésvonal amelynek az egyik oldalán van mindenki, a másik oldalán a Mi Hazánk és több millió oltatlan ember”

-mondta Ceglédi Zoltán elemző az ATV-ben. Ceglédi azt is felemlegette, hogy novemberben Dúró Dóra Facebook-oldalára voltak a legtöbben kíváncsiak. Bővebben itt írtunk erről:

Dúró Dóra nyerte a lájkbajnokságot, a Telex „végtelenül szomorú”

Jóllehet, a Mi Hazánk még nem rendelkezik önálló frakcióval, de politikusaik egyedüli hangként állnak ki az oltatlanok jogai mellett a törvényhozásban.

Az oltatlanokat csak egyetlen párt képviseli, bőven meg van az esélyük a parlamentbe kerülésre– mondta az elemző.

A vonatkozó rész a 33. perctől kezdődik. A műsorban Vona Gábor is kifejti véleményét a Mi Hazánkról. Érdemes megfigyelni, hogy a szebb múltat is megélt influencer milyen zökkenőmentesen simult bele az ATV rettegőinek társaságába.

További híreink

250 beteget szállítottak Franciaországból Németországba

Joó György

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség

Irányi Dániel

A magyar határon is megkezdődött a mozgolódás

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen