31.6 C
Budapest
2022. július 3., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Heti rettegés az ATV-ben: a parlamenti küszöb fölé jön a Mi Hazánk

Ezrek tiltakoztak az Alkotmánybíróság előtt a Mi Hazánk tüntetésén november végén.

 

“Én minden héten megpróbálom elmondani az ellenzéknek, hogy van itt egy törésvonal amelynek az egyik oldalán van mindenki, a másik oldalán a Mi Hazánk és több millió oltatlan ember”

-mondta Ceglédi Zoltán elemző az ATV-ben. Ceglédi azt is felemlegette, hogy novemberben Dúró Dóra Facebook-oldalára voltak a legtöbben kíváncsiak. Bővebben itt írtunk erről:

Dúró Dóra nyerte a lájkbajnokságot, a Telex „végtelenül szomorú”

Jóllehet, a Mi Hazánk még nem rendelkezik önálló frakcióval, de politikusaik egyedüli hangként állnak ki az oltatlanok jogai mellett a törvényhozásban.

Az oltatlanokat csak egyetlen párt képviseli, bőven meg van az esélyük a parlamentbe kerülésre– mondta az elemző.

A vonatkozó rész a 33. perctől kezdődik. A műsorban Vona Gábor is kifejti véleményét a Mi Hazánkról. Érdemes megfigyelni, hogy a szebb múltat is megélt influencer milyen zökkenőmentesen simult bele az ATV rettegőinek társaságába.

További híreink

Karácsony Gergely a kötelező maszkviselésért esedezik Pintér Sándornak

Faragó Dániel

Kőkemény üzemanyagár-emelkedéssel számolhatunk 2020-ban

Szabó Norbert

“Rossz hír ez a Fidesznek, hisz ismét ebben a minőségben lesznek kénytelenek végighallgatni a felszólalásaimat”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen