25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld

Hivatalos: idén is elmarad a Sziget fesztivál

A szervezők “nehéz szívvel” de végül arra az elhatározásra jutottak, hogy inkább már a jövő évi fesztivált kezdik el szervezni és hivatalosan is bejelentik, amit eddig is sejteni lehetett, nevezetesen, hogy idén is elmarad a sziget.

A fesztivál főszervezője Kádár Tamás így fogalmazott:

“Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk.”

Szerkesztőségünk úgy tudja, hogy eközben az Ásotthalmon megrendezésre kerülő Magyar Sziget továbbra is áll a lábán, a szervezők jelenleg a részletes program kidolgozásán fáradoznak.

(kiemelt kép:HVG)

 

További híreink

Több száz lőszert és fegyveralkatrészt találtak egy velencei férfinél

Dunai Tibor

Milliókra perli Orosz Bernadettet volt barátja, aki állítólag majdnem halálra verte őt

Kiss Albert

Miért lettem youtuber? (videó)

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben