9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Vélemény

Hogyan lesz egy vizelésből elefánt? – Niedermüller megmondja

Niedermüller Péter olyan Magyarországért küzd, melyben a zsidók biztonságban érezhetik magukat. A Mi Hazánk Ifjai vezetőjeként én olyan Magyarországért küzdök, melyben a magyarok érezhetik magukat biztonságban. A zsidók kiemelten veszélyeztetett fajként való kezelésével, a zsidók sajnálatával fel kell hagyni! A zsidók nem kaphatnak nagyobb figyelmet, mint a magyarok!  A múlt felemlegetése és a zsidók üldöztetése helyett az europid rassz és keresztény kultúrkör védelméről kellene harsogjon egész Európa.

A posztmodern politika részét képezi, hogy a kisebbségek érdekét a többségi társadalom érdeke elé helyezi. Áldozatként és veszélyeztetett elemként tünteti fel őket, egyenjogúságról prédikál, és közben többletjogokat harcol ki számukra. Ez történt 1968-ban Franciaországban a szexuális forradalmat illetően, párhuzamosan ez történt az amerikai fekete forradalomnál, ez a helyzet a migrációs politika és a cigánybűnözés kérdésköre tekintetében és persze ez történik 1945 óta a zsidókat illetően is.

A Dohány utcai zsinagóga esetében nem történt haláleset, drasztikus cselekmény, pusztán pár fiatal ivott kicsit többet a kelleténél. A srácok berúgtak és átléptek egy határt, amit kamera rögzített és ezért felelniük kell. Kapják meg a bírságot és az ejnye-bejnyét, de ne essünk túlzásokba! Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettéről és akár több éves börtönbüntetésről olvashattunk az elmúlt hét folyamán. Egy görbe este miatt teszi tönkre a hazai sajtó és baloldali politika a fiatalok életét. Szánalmas a fiatalok ilyen mértékű meghurcolása, a gyertyagyújtás és hogy már másfél hete foglalkozik a média az üggyel. Szokás ilyenkor felhozni, hogy milyen ügyekkel kellene inkább foglalkozzon a rendőrség, a bíróság, a média vagy éppen a politika. Nem kezdem el sorolni ezeket, de annyi biztos, hogy ennél sokkal fontosabb teendők lennének.

Niedermüller úgy fogalmazott, hogy az antiszemitizmus Magyarországon általánosan érzékelhető probléma, ami a Mi Hazánk parlamentbe kerülése után még nehezebben kezelhetővé válhat. Nem vonható le ez a következtetés és feltételezés abból, hogy pár részeg fiatal levizelt egy zsinagógát. Akkor sem, ha ezt karlendítés közepette tették. Nidermüller Péter felfújta az ügyet, antiszemitizmusról beszél és a zsidók gyűlöletéről, de a kereszténység válságáról soha. Biztos vagyok abban, hogy nem egy keresztény templomot ért ennél jóval nagyobb „támadás” – sajnos egész Európában. Ki kell mondani, hogy napjainkban a keresztény gondolatokat jobban üldözik, mint a zsidókat.

Vékony Csongor

További híreink

Unokázós csalókat fogtak el a baranyai rendőrök (videó)

Kiss Albert

Rossz helyen van a hajléktalanok melegedője Diósgyőrben

Faragó Dániel

A katonák megkezdték a Pesti úti Idősek Otthona fertőtlenítését

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen