28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Hősiesen védekezett a terhes nő a zaklató ellen

Vádat emeltek egy 30 éves, többszörösen bűntetett előéletű férfi ellen, aki Kaposváron, egy belvárosi üzletben zaklatott egy állapotos nőt. A bűncselekmény miatt a sértettnek és magzatának nem lett egészségügyi problémája, írta a Somogy Megyei Főügyészség.

A vádlott májusban egy kaposvári üzletben, az ott eladóként dolgozó, 7 hónapos terhes nőt zaklatta. A sértett ezt egy idő után megelégelte, kivezette az utcára, de a férfi másfél órával később visszatért. A nőt akarata ellenére átölelte, karjait lefogta, arcát nyakába nyomta, csókot kért, nem engedte kimenni a  boltból.

A sértett a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a segítségére, sőt egy gyalogos – akinek kilétét nem lehetett megállapítani – még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie.

A vádlott mintegy 7 percen át dulakodott a kitartóan védekező állapotos nővel, akinek a kibalását egy szomszédos üzletben meghallották és megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a férfi ellen, akinek a bíróság már elrendelte letartóztatását. A vádlottat korábban rablás miatt ítéltek el, vele szemben börtön fokozatú szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tettek most  indítványt.

(ugyeszseg.hu, 24.hu nyomán)

További híreink

Meghalt 12 beteg és 2168-ra emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Szabó Norbert

Világháborús bombát hatástalanítanak Ferencvárosban

Dunai Tibor

Kilakoltatást akadályozott meg a Mi Hazánk

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben