21.7 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

“Idegállapotba” jött a börtönben tévéző gyilkos, mert elromlott a távirányító

A Soroksáron futó nőt brutálisan meggyilkoló R. Szilveszter újabban azzal került be a hírekbe, hogy nekiesett a börtönben lévő TV-nek, mert elromlott a távirányító. 

R. Szilvesztert az eset annyira feldühítette, hogy nekiesett a tévét védő plexifalnak, hogy így végre elcsavarhassa a gombokat. Az őrök a kamerán keresztül azonnal észrevették, hogy mit csinál és bementek lecsillapítani.

R. Szilveszter védője azzal büszkélkedett, hogy védence

már éppen kezdett volna megnyugodni

és nagyon-nagyon megbánta vandál tettét.

“15 nap magánzárkával fizet védencem a rongálás miatt. Itt teljesen egyedül van, nem nézhet televíziót és a könyvek közül sem nagyon válogathat, egyedül a Bibliát forgathatja”

-mondta Dr. Lichy József.

Ami a soroksári gyilkosságot illeti ott R. Szilveszter csak azt bánta meg, hogy az a krimi, ami a gyilkosságot dolgozza fel az a börtönben nem elérhető a rabok számára.

Az ügy vizsgálása során a laboratórium egyezést mutatott ki az akkor is börtönben ülő R. Szilveszter DNS-e és a helyszínen talált anyagmaradványok között. A pesterzsébeti kötődésű, hajléktalanként élő férfi bírósági tárgyalássorozata még nem ért végett. A Blikk szerint nemsokára R. Szilveszter írásbeli vallomást tesz, melyben az emberölést tagadja, azt azonban elismeri, hogy Krisztina telefonját valóban elhozta a helyszínről.

További híreink

További enyhítések jönnek

Dunai Tibor

A Föld keleti felén már 2020 van

Dunai Tibor

Herényi Károly szerint részben az áldozatok tehetnek arról, hogy a kommunizmus áldozataivá váltak

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen