5.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Idegállapotba került: megverte a buszsofőrt

Miskolcon egy tiszalúci férfi…

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárását a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 30 éves tiszalúci férfival szemben. Az illető vasárnap délután a 4-es jelzésű buszon olyan vehemenciával veszekedett a barátnőjével, hogy a busz utasai is veszélyben érezték magukat.

A busz vezetője ezért felszólította a párt, hogy fejezzék be, vagy szálljanak le a járműről. A nő a megállóban eleget is tett a kérésnek, a férfi azonban bántalmazta a többi utast védő sofőrt.

A bejelentést követően a járőrök elfogták, majd előállították a 30 éves tiszalúci férfit a rendőrkapitányságra. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfivel szemben indított gyorsított eljárást bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni – írja a police.hu.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben