16.5 C
Budapest
2021. szeptember 28., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Idén nem lesz Pride-vonulás az Andrássy úton

Hiába állítja a Budapest Pride, hogy a Mi Hazánk Mozgalom nem érte el célját, és nem sikerült előbb lefoglalnia közterületeket a júniusi Pride-vonulás elől, a Kúria által hozott döntés egyértelműen kimondja, a Novák Előd által,  az éjféli határidő után 3 másodperccel benyújtott érvényes foglalásnak köszönhetően az Andrássy úton idén júliusban nem vonulhatnak a deviánsok.

A Kúria a Mi Hazánk Mozgalomnak adott igazat – a párt sikeresen lefoglalta az LMBTQP-felvonulás elől az Andrássy utat és számos más közterületet, így Karácsony Gergely bánatában a szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti – fogalmazott Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, aki közleményben tudatta,
bár a kormány által irányított rendőrség múlt héten a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria szerint ez jogsértő volt.
– Az éjféli határidő után 3 másodperccel történt, első érvényes benyújtásként fogadtatták el az általam ügyfélkapun bejelentett gyűlést, így az Andrássy úton idén júliusban nem vonulhatnak a deviánsok, ahogy több más fontos közterületen sem.
Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar, azt a Mi Hazánk idén megoldotta, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is – közölte a politikus.
Novák Előd felidézte, az úgynevezett Budapest Pride heterofób szervezői múlt héten őt vádolták hazugsággal, az Indexnek úgy nyilatkozva, hogy „a Novák Előd által vágyott jogvita egyszerűen nem létezik, nem foglaltak be előlünk semmit”.  – Az LMBTQP-propagandisták most azzal folytatják hazudozásukat, hogy szerintük a Kúria tegnap közzétett ítéletei alapján a magunkfajták akciója nem sikerült. Nos, valójában jogvita igenis volt, épp ezért került a Kúria elé a bejelentések ügye. Két nemzeti radikális aktivista azt sérelmezte, hogy az ők másfél perccel éjfél után tett bejelentéseit a rendőrség szerint megelőzte az LMBTQP-felvonulás, melyet a kijárási korlátozás ideje alatt, jogszabálysértő módon éjfélkor személyesen jelentettek be, a rendőrség szerint 1 perc alatt, ami életszerűtlen.
A Kúria ezekben nem látott kivetnivalót, de az általam tett bejelentés rendőrségi megtiltását hatályon kívül helyezte

– idézte fel az alelnök, hozzátéve, nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív tér lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték. – Elég volt az LMBTQP-propagandából, nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból – szögezte le Novák Előd.

Hangsúlyozta azt is, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen ők a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el: a tiltást szorgalmazzák. – Az évről évre ismétlődő eseményen

számos olyan kihívóan közösségellenes magatartás történik, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen,

tehát a garázdaság definícióját kimeríti a felvonulás, ahogy a szabálysértési törvény szerint a közerkölcs megsértése és a szeméremsértés is megvalósul, ezekre a rendszeresen előforduló esetekre is hivatkozva kezdeményeztem az LMBTQP-felvonulás betiltását, de a kormányzat sajnos letérdelt a homoszexuális lobbi előtt – mondta.

Jelezte, a homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. – A jogaik most is egyenlőek, de

többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom,

ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet – hangsúlyozta.

További híreink

“Szóváltásba” keveredett, előkapta a bárdot

Kiss Albert

Kalózok célpontjaivá váltak a tengeri olajtározók

Dunai Tibor

A normalitás mellett kiállókat igazoltatta a rendőrség (videó)

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen