17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Idén sem maradtak el…

Nem vagyunk túlságosan meglepve. 

Idén is több baleset történt pirotechnikai eszközök miatt, országszerte 14 ilyen esethez riasztották a mentőket, jellemzően kéz és arcsérülések miatt – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

Összesen 3068 esetet láttak el a mentők szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 908 volt. Budapesten és az ország nagyvárosaiban idén is az éjfél és a hajnali 4 óra közötti időszak volt különösen nehéz, a mentőegységek folyamatosan dolgoztak.

Közlekedési balesetek, tűzesetek, verekedések és belgyógyászati rosszullétek mellett több mint 200 embert kellett túlzott alkoholfogyasztás miatt kórházba vinni, mintegy 10 százalékuk kiskorú volt.

(MTI nyomán)

További híreink

Segítsük az időseket! – tudnivalók a koronavírusról

Szabó Norbert

Toroczkai a Spirit FM-ben: elégtételt fogok venni, amiért tömeggyilkosok mellett szerepel a nevem

Faragó Dániel

Nem lesz kötelező maszkban írni az érettségit

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen