11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Igazi autócsodával szállította gyerekeit egy szolnoki – persze ittasan és jogosítvány nélkül

A Szolnoki Rendőrkapitányság balesethelyszínelője 2020. június 20-án 16 óra 30 perc körül Szolnok belterületén egy rendszámtábla nélkül közlekedő, erősen rongált állapotú személygépkocsira lett figyelmes.

A rendőr, mikor megállította a gépkocsi vezetőjét, látta, hogy az autó jobb első ülésén egymás ölében ülve, a biztonsági övvel bekötve utazott a sofőr két gyermeke.

Az ellenőrzés során megállapították, hogy az autót kivonták a forgalomból, érvényes forgalmi engedéllyel nem rendelkezett, továbbá a gépjárművezető nem tartotta magánál vezetői engedélyét. A 33 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök előállították a jogsértőt biológiai mintavétel céljából.

A férfi ellen közigazgatási, valamint szabálysértési eljárás indult a Szolnoki Rendőrkapitányságon – írják a Police.hu-n.

További híreink

Halálra szurkálta a prostituáltat, majd a holttestet gépkocsija csomagtartójában rejtegette

Szabó Norbert

Majdnem megismétlődött a pandorfi tragédia

Dunai Tibor

Cipőért, parfümért ölt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen