8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Így szolgálja ki Újpest balliberális városvezetése a deviáns elvtársaik igényeit

 A szeptember másodikán tartott újpesti városházi közgyűlésen hiába terjesztette be Szabó Balázs képviselő azt az indítványát, hogy vonja meg az önkormányzat támogatását a Diákfeszt két programjától is: 1. a nyíltan kereszténygyalázó “Dj. Gyóntatófülke”- koncertjét és 2. Tiltott család: LMBTQ társas kapcsolat-panelbeszélgetést- a családellenes, balliberális pártok leszavazták azt – tájékoztatta szerkesztőségünket

Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti elnöke.

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Déri Tibor momentumos polgármester, Bedő Kata, Kanász-Nagy Máté és Trippon Norbert Dk-s és LMP-s alpolgármesterek egymással versengve bizonygatták, hogy itt “csak” a szabadság kiterjesztéséről van szó. Különösen Trippon, a DK budapesti elnöke vágott le szívhez szólónak szánt hazugságbeszédet, amikor is a kommunista rendszer ellen lázadó fiatalokhoz hasonlította a fenti 2 program megalkotóit. Döbbenetes volt megtapasztalni, mennyire mellébeszélnek, nyíltan nem felvállalva a deviancia terjesztését, helyette a lopakodó módon betolt trójai falovat választva.

Ettől olyan veszélyes! 

Nyugat-Európában ugyanezt tették, melynek következtében egyes országokban már gyűlöletbeszédnek számít a hagyományos családok melletti kiállás, mely börtönbüntetéssel fenyegetett cselekmény.

A kissé enervált 5 fős Fidesz frakció pedig nem szavazta meg teljes létszámban Szabó család – és keresztényvédő javaslatát!

“A Mi Hazánk Mozgalom ezért véleménykifejező részvételre hív minden magyar embert 2021.09.03.-én 16 és 18 óra között az újpesti Szent István(!!) térre, ahol ez a gyalázat történni fog”
-írja Nagy Attila a párt budapesti elnöke.

További híreink

Elképesztően drámai a turizmus helyzete

Dunai Tibor

Az állam kifizeti a gyöngyöspatai romák kártérítését

Dunai Tibor

A közterületek lefoglalásával akarja megakadályozni a Mi Hazánk a homoszexuális vonulást

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen