28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekSport

Indul a jegyértékesítés a beoltott szurkolók számára

Szerdán (ma) 14 órakor indul a jegyértékesítés a labdarúgó Európa-bajnokságra a magyar szurkolók számára.

A hazai szövetség a tájékoztatásában emlékeztet rá, hogy a belépők megvételéhez UEFA-fiókra van szükség. A jegyeket a vásárlás sorrendjében kapják meg tulajdonosaik.

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetőek el. Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy figyelmesen olvassák el a részvétel feltételeit.

A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba. Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.

A kontinensviadalt június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A magyar fővárosban a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

(MTI nyomán-fotó:rangado)

További híreink

Amerika: a legnagyobb szövetségi nyugdíjalap nem fektethet be Kínában

Kiss Albert

Szulejmánit azért gyilkolták meg Trump szerint, mert csúnyákat mondott az USA-ról

Szabó Norbert

Időjárás: mire számíthatunk az ünnepeken?

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben