21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Ismét rendőrökre támadt a “kiccsalád”

2020. december 4-én este a rendőrség kutatást tartott egy szabolcsi ingatlanban, amely intézkedés közben az éppen hazaérkező családapa számon kérte a rendőröket, hogy milyen jogon tartózkodnak ott, illetve kifogásolta az egyik rendőr jelenlétét, aki több nyomozást folytatott már vele szemben – írja az Ügyészség.

A család meg akarta akadályozni, hogy a kutatást a házban is folytassák, eközben a nagymama rátámadt a rendőrökre.

A többszörösen – részben hivatalos személy elleni erőszak miatt – büntetett nő az egyik rendőrt meglökte, majd ököllel meg is ütötte, míg egy másik hivatalos személyt arcon köpött.

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, majd indítványozta letartóztatásának elrendelését, a bíróság a letartóztatást az ügyészi indítványnak megfelelően elrendelte.

A gyanúsított férje ellen azért indult eljárás, mert szintén rátámadt a rendőrökre. 2020. december 8-án a család lakóhelyén azért jelent meg négy rendőr, hogy a nő ellen folyamatban lévő büntetőügyben a hozzátartozói részére tanúidézéseket kézbesítsenek.

A többszörösen büntetett férfi az ingatlan udvarán már a rendőri intézkedés kezdetekor indulatosan kiabálni kezdett és kérdőre vonta a rendőröket a felesége ellen indult büntetőeljárás miatt.

A férfi ordítva közölte, hogy fegyvert fog szerezni, és a felesége ellen eljáró rendőrt le fogja lőni, késsel össze fogja szurkálni akkor is, ha emiatt 15-20 évre börtönbe kerül.

Ezután a vele szemben intézkedő rendőrt hadonászva, kezeit többször ökölbe szorítva azzal fenyegette meg, hogy vele szemben is hasonlóan fog eljárni.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a férfit őrizetét és a mai napon bíróság elé állítja a Nyíregyházai Járásbíróságon.

 

További híreink

Megkéseltek valakit Kecskeméten

Faragó Dániel

Felelősségre vonták-e a szülőket, akik nem járatták gyermekeiket iskolába Gyöngyöspatán?

Szabó Norbert

Gondnokság alá helyezéssel mentenék ki M. Richárdot

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben