28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Ítélet született a saját fiát megkéselő apa ügyében

Jogerősen 1 év 8 hónap – végrehajtásában 4 évre felfüggesztett – börtönbüntetéssel sújtotta a Berettyóújfalui Járásbíróság azt az 50 éves férfit, aki szilveszterkor megszúrta a fiát egy hajdú-bihari településen. A bíróság még márciusban, tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzést a testi sértés bűntett kísérlete miatt zajló eljárásban.

Az ítéleti tényállás szerint a vádlott és fia közös háztartásban éltek. Tavaly december 31-én a fiú szilveszteri házibulit rendezett a házban, amikor ittasan összevesztek. Az apa egy 8 centiméter pengehosszúságú késsel bement a sértett szobájába, és tovább vitatkoztak a vendégek előtt. A fiú támadástól tartva ellökte az apját, majd távozott volna, ám utóbbi ekkor megszúrta a combján. A sérülés 8 napon belül gyógyulónak minősült, de a vádlott akár súlyos sérülést is okozhatott volna. A férfi beismerő vallomást tett.

Forrás: MTI

További híreink

Combon szúrta, elvérzett

Kiss Albert

Luxusingatlanokat, de még tízkilónyi arany ékszert is lefoglaltak egy bűnszervezetnél (videó)

Irányi Dániel

Ismét unokázós csalókat fogtak el a rendőrök (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben