19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Ittas volt, a baleset után elhajtott

Négyen is megsérültek abban a balesetben, amely a IV. kerületben történt, mikor két autó összeütközött. Az egyik sérült egy hároméves kislány. A tragédia után az egyik sofőr úgy döntött, inkább lelép az utasával és továbbhajtott. A rendőrök elfogták.

Szombaton 15 óra 13 perc körül Budapesten, a IV. kerület Óceánárok utca és a Külső Szilágyi út kereszteződésében csapódott egymásba egy BMW és egy VW Golf. A BMW sofőrje és utasa az ütközés után elment a helyszínről, de őket a járőrök a Galopp utcában elfogták. A 29 éves gépkocsivezetőnél az alkoholszonda ittasságot jelzett és kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ezért a rendőrök előállították.

A balesetben négyen sérültek meg, köztük a BMW utasa, egy nő és a másik kocsiban utazó hároméves kislány. A BMW sofőrjét segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

(Forrás: Police.hu)

További híreink

Hét településen tartanak ma időközi önkormányzati választást

Varga Lilla

Szeszélyes hajnali időjárás

Szabó Norbert

Már Budapesten is 6%-on a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben