15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Jakab Péter: “Nekem az egész nép a testőröm”

A napokban számos helyen megjelent, hogy Jakab Péter testőrei a balliberális politikus hajdúhadházi kampányolása során földre vitték az éppen arra sétáló Rubi Gergelyt, aki a párt korábbi képviselője volt.

A testőrök fojtófogást alkalmazva a földre vitték Rubi Gergelyt. Az ügy után rendőrségi feljelentés is született melynek során egyértelművé vált, hogy az elkövető Jakab testőre, de a Jobbik elnöke ezt ennek ellenére tagadta.

Amikor hazugságával szembesítették, csak annyit válaszolt, hogy az erőszakos kísérői nem a testőrei, hanem a szimpatizánsai és azért kísérik el mindenhova. Azt is hozzátette, hogy neki nem kell testőr, mert neki

“az egész nép a testőre”.

A szebb napokat is megélt Jobbik elnökére rájár a rúd, hiszen a liberális előválasztási kampányban jelentős a hátránya, ráadásul minden jel arra mutat, hogy a Jobbiknak már arra sem maradt lehetősége, hogy Facebook-oldalukon önállóan politizáljanak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a DK-val kötöttek paktumot, melynek értelmében Gyurcsány Ferenc kézivezérlése alá került a párt.

Jakab már “nem tud” 2006-tal foglalkozni, inkább paktumot kötött a DK-val

Jakab ennek ellenére szorgalmasan járja azokat a körzeteket, ahol a paktumnak köszönhetően az ő jelöltje is elindulhat, legalábbis az előválasztáson. Jakab népszerűsége még vidéken is csökken, túlzás lenne azt állítani, hogy sok helyen fogadták volna örömmel.

“Nem fogok kezet egy árulóval” – dulakodás Jakab Péter bátaszéki fórumán

 

További híreink

Szívizomgyulladást okoz a Pfizer készítménye a 17 év alattiak körében

Faragó Dániel

WHO: világjárvány szintjére lépett a Covid-19 vírusfertőzés

Dunai Tibor

Norvégia tíz perc alatt elintézett minket

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen