23.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Jakab szerint nincs, Pakusza szerint viszont csak “harmadik út” van a nemzet számára

Elképesztő, hogy Jakab Péter szerint nincs “harmadik út” a magyar politikában. Szerintem pedig csak harmadik út létezik a nemzet számára. Ez a kijelentés egyrészt azért furcsa Jakabtól, mert ma egy olyan párt elnöke, amely megalakulásakor pont a harmadik út képviseletét tűzte ki, másrészt pedig azért, mert Jakab Péter folyamatosan a népakaratra hivatkozik – írja közleményében a Mi Hazánk miskolci önkormányzati képviselője.

Márpedig  a harmadik utat jelentő Mi Hazánk Mozgalom a mérések szerint is elérte a parlamenti küszöböt jelentő 5 százalékot,

és számos nagyváros és megye önkormányzatában is jelen vagyunk mint pl: Miskolc, Eger, vagy Zalaegerszeg, vagyis van igény a választók körében a harmadik útra. 

Az ország helyzetét vizsgálva nyugodtan kijelenthetjük, hogy ahol jelenleg tart hazánk  az az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásának eredménye. A Fidesz és a balliberális oldal fémjelezte “két út” kormányozta bele az országot a korrupció mocsarába. Ez a két út ígért elszámoltatást, de soha senkit nem számoltatott el. Ezek vitték tévútra az integrációs politikát is, amelynek eredményeként élhetetlen települések jönnek létre, ahol a tisztességgel élő emberek ingatlanjai elértéktelenednek, egy élet munkája megy tönkre. És ez a két út szolgáltatta ki a multinacionális nagytőkének az országot. Pontosan ezért gondolom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom által képviselt erős harmadik útra van szükség a törvényhozásban, amely fék és egyben a mérleg nyelve lehet – zárja gondolatait Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

A Continental Makóra helyezi át váci gyárából a hűtő-fűtő rendszerek üzletágat

Dunai Tibor

Nincsen “rózsa” tövis nélkül- Gaudi szerint Gyurcsányékkal a rendőrterror is együtt jár

Faragó Dániel

„Az a szerencséje, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés!” – helyszíni riport Borsodnádasdról

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen