13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Belföld

Jenei Gábort indítja a Mi Hazánk az időközi önkormányzati választáson Hajdúnánáson

Időközi önkormányzati képviselő választást tartanak vasárnap Hajdúnánás 5. számú választókerületében – közölte a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel kedden.

Kiss Imre tájékoztatása szerint a képviselő-testületi tagságért négyen versengenek: Kocsis Áron független jelölt, a kormánypártok támogatásával, Jenei Gábor, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje, Szűcsné Sebestyén Irén független jelölt, az ellenzéki pártok támogatásával, és Dobány László, a Magyar Munkáspárt jelöltje.

A jelöltekre 1659 választópolgár voksolhat.

Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a tavaly októberben megválasztott Éles András (Hajdúnánásért Egyesület) képviselő júniusban elhunyt.

(Forrás: MTI – képek: hajdunanas.hu)

Kapcsolódó híreink

A gyerek 15 éves, nem ír, nem olvas, öt osztálya van, de lesz jogosítványa– riportsorozat Tiszabőről, a magyar oktatás helyzetéről 2. rész

Gabay Dorka

Orbán: ha nem sikerül megállapodásra jutni a vitás kérdésekről, az Hollandia miatt lesz

Dunai Tibor

Lakásában verték agyon a 65 éves ózdi asszonyt – videó

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben