20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Jó időben jó helyen: drogügylet közben csaptak le a rendőrök

Egy drogügylet lebonyolítása közben csaptak le a nyomozók.

A szadai díler épp egyik megrendelőjének szállította le a tiltott szert, amikor a zsaruk rajtaütöttek Veresegyházán, 2020. november 18-án délután.

A rendőrök a helyszínen a férfi kocsiját, később a lakását is átkutatták, melynek során nagy mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot és fehér port, több tucat tablettát, a kábítószer csomagolásához és adagolásához szükséges mérleget, és tasakokat foglaltak le. S. György gyanúsítotti kihallgatása során azt vallotta, hogy egy ideje a kábítószer értékesítéséből befolyó összeggel egészíti ki a családi kasszát, bűnös tevékenységével közel kétmillió forintra tett szert.

A rendőrök – a nyomozás során felmerült információk alapján – további három embert állítottak elő, akik a bűncselekménnyel összefüggésbe hozhatók. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a 32 éves B. Balázzsal, a 25 éves Cs. Viviennel és a 23 éves M. Zoltánnal szemben kábítószer birtoklása vétségének, míg a 29 éves S. Györggyel szemben – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

(police.hu)

További híreink

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

Terzésvárosi gyilkosság: negyven késszúrással végeztek az idős bácsival (+videó)

Szabó Norbert

Vádat emelt az ügyészség az iskolatársát hátba szúró tizenhárom éves lánnyal szemben

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben