15.8 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Joe Biden ismét kezet rázott a levegővel (videó)

Joe Biden a Seattle-től alig 35 kilométerre fekvő kisváros, Auburn egyetemén többek között az amerikai háztartások emelkedő megélhetési költségeiről beszélt. Felszólalása után pedig ismét kezet rázott legújabb hívével, a “láthatatlan emberrel”.

A felszólalása után aztán a színpad bal oldala felé fordult és kezet akart fogni, de mivel nem állt ott senki, zavarában megfordult és lesétált a színpadról.

A jelenet kísértetiesen hasonlít egy kilenc nappal korábbi esetre, mikor Észak-Karolinában tartott egy beszédet a gondosan válogatott “sokszínű” hallgatóság előtt, majd kezet fogott a levegővel. Ezt követően meglehetősen zavartan viselkedett, mint aki nem talál le a pódiumról. Végül sikeresen lejutott a 79 éves elnök.

További híreink

Házilag barkácsolt lélegeztetőgépet egy szomáliai férfi

Kiss Albert

Cseh Katalin: Bátor lépés a “melegellenes” lengyel települések pénzmegvonása

Irányi Dániel

Washington: Trump támogatói összecsaptak a rendőrökkel és betörtek a Capitolium épületébe

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen