28 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Jól érzi magát, még edz is a börtönben Lakatos Brendon – VIDEÓ

Olvasónk hívta fel figyelmünket arra a pár nappal ezelőtt a TikTok-ra feltöltött videóra, amelyen a közösségi médiában Lakatos Brendonként ismert Lőrinczfalvi Gusztáv látható a börtöncellájában edzés közben. A cigány férfi korábban azzal került a hírekbe, hogy a Facebookon élő adásban égő cigarettát nyomott másfél éves unokahúga szájába, akinek azt parancsolat tüdőzze le a füstöt. Lakatos tavaly jogerősen hét és fél év börtönt kapott, mert megkéselt egy embert, akkor a bíró így indokolta az ítéletet: “A vádlott fiatal kora ellenére már korábban is több bűncselekményt követett el, kifejezetten személy elleni erőszakos bűncselekményeket. Jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban.”

A Mi Hazánk Mozgalom többek közt a hasonló esetek miatt kezdeményezte, hogy az olyan többszörösen visszaeső bűnözőknek, mint például Lakatos az itthoni wellnessbörtönök helyett Szibériában kelljen letölteniük büntetésüket. A párt álláspontja szerint a szibériai bérrabtartásnak komoly visszatartó ereje lenne, és sokat megspórolhatna az állam a magyar adófizetők pénzéből, hiszen Magyarországon napi 8-9 ezer, Oroszországban viszont mindössze csak napi 2 ezer forint egy rab fogva tartásának a költsége.

További híreink

Az ÁVO által fél szemére megvakított Fekete István antikommunizmusáról a róla elnevezett szabadegyetemen

Faragó Dániel

Toroczkai László az oltások megdöbbentő mellékhatásait mutatja be legújabb videójában

Faragó Dániel

Az ügyészség szerint nem vált ki megbotránkozást a szivárványos zászló

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben