2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
BelföldGazdaságHírek

Jól megvédték a rezsit – Balatonbogláron is bezár a sportközpont

A brutálisan magas energiaárak és az egyre növekvő költségek miatt határozatlan időre bezár a balatonboglári Urányi János Sport és Szabadidő Központ – számol be szomorúan Mészáros Miklós, a település első embere. 

 Az áramért a korábbi kilencmillió forint helyett hatvanmillió forintot kell fizetnie az intézménynek,

emellett pedig a gáz ára is jelentősen emelkedett. Ez összeadva egy százmillió forintos számlát eredményez, amelybe az üzemeltetés kerül – összegez Mészáros Miklós.

A döntés a sportcsarnokra is vonatkozik, amely csak a fűtési idény kezdetéig lesz látogatható, utána viszont hónapokra bezárják – egészen tavaszig. Az egyetlen megoldást az nyújtaná, ha az állam a tulajdonjogokkal együtt átvenné az üzemeltetést is – tette hozzá a polgármester.

 

További híreink

64: Szigorítsák a külföldi-ügynökszervezetekről szóló törvényt!

Faragó Dániel

Lakatos Márkkal provokál Nagypénteken a Viasat3

Faragó Dániel

Bezárják a vadon élő állatokat árusító piacokat Vietnamban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben