17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Kultúra

“Jönnek a férgek”- a 444 máris rettegésbe kezdett a Tankcsapda ásotthalmi fellépése miatt

Korábban már írtunk arról, hogy a 2022-es Magyar Sziget fesztiválon a fellépő előadók között Magyarország legnépszerűbb együttese, a Tankcsapda is ott lesz, de mellettük még tucatnyi zenekar hallható és látható lesz a Gárgyán-erdei pihenőparkban. 

A Magyar Sziget szervezői néhány nappal ezelőtt már elárulták, hogy a nagy érdeklődés miatt a július 27-30-ig terjedő időszakban Ásotthalmon már nem lehet szállást foglalni, ugyanakkor a szomszédos Mórahalmon és a fesztivál területén belül kialakított sátrazós részen is meg lehet szállni. Bővebb információkért az esemény oldalát érdemes követni.

A 2022-es Magyar Sziget országos marketinget folytat, a szervezők már hónapokkal ezelőtt (függetlenül a kormány intézkedésétől) bejelentették, hogy nem kell védettségi igazolvány a részvételhez. A fesztivál évtizedek óta a nemzeti oldal találkozóhelye, az idei pedig már a 444 figyelmét is felhívta.

A liberális lap be is állt a rettegők sorába, amely a Mi Hazánk választási sikere óta egyre népesebb.

Sírós egyetemisták, náciveszélyt felfestő újságírók, interszexuális, elköltözni vágyó tizenévesek, számtalan cikk, videó, “szakértő” fejtette ki csalódottságát. A témával mi is foglalkoztunk.

“Ez a vég kezdete”(bejutott a Mi Hazánk): videón az évtized liberális rettegésorgiája

A 444 rövid cikkében Czinkóczi Sándor azt kifogásolja, hogy a Tankcsapda úgy lép fel Ásotthalmon, hogy közben szponzori szerződése van a MOL-lal (és még számtalan más céggel is). A szerző felemlegeti, hogy

a Magyar Sziget szervezésében a kezdetektől fogva jelen voltak olyan emberek, akik elutasítják az LMBTQ-felvonulásokat

és a meghívás elfogadásával most a Tankcsapda akaratlanul is ezzel azonosul, legalábbis a 444 sugalmazása szerint.

Az együttes ezzel szemben már korábban egyértelműsítette, hogy semmilyen vallási, politikai csoportot nem favorizálnak, nem létesítenek előnyben más csoportokhoz képest. Közönségük között szintén nem diszkriminálnak senkit, így a Magyar Sziget részvevőit, a Mi Hazánk szavazóit, vagy az oltatlan rajongókat sem.

A liberális kurzus rettegésorgiája ennek ellenére utolérte a Tankcsapdát.

Felkészül a Mi Hazánk ingyenes majálisán játszó P. Mobil? 

További híreink

Korhatáremelés van, férfiaknak járó korkedvezmény továbbra sincs

Faragó Dániel

Újabb ‘szakértés’ történt: “kötelezővé kell tenni az oltást, vagy örökre járvány marad”

Faragó Dániel

Boxerrel verte iskolatársát, büntetés helyett próbára bocsátották

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen