13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Jozó Tamás vállalja a küzdelmet Somogy megyében

A Mi Hazánk Somogy megye 3. számú választókörzetében Jozó Tamásra bízta a mozgalom képviseletét. A radikális, nemzeti formáció őt indítja egy év múlva az országgyűlési választásokon.

A bemutatón Dócs Dávid a Mi Hazánk alenöke, Cserháthaláp polgármestere azt hangsúlyozta, hogy a párt a somogyi embereknek is szeretné a legjobbat kínálni a politikai palettáról, ezért tett hitet Jozó Tamás mellett. Jozó Tamás nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen 15 éve helyi önkormányzati képviselőként szolgálja közösségét.

Nekik üzlet, nekünk a Mi Hazánk

Dócs Dávid azt mondta:

A Mi Hazánk programja a Virradat program, mely három évtized után végre a magyar emberek boldogulását célozta meg, az eddig megszokott politikai szereplők mesebeli gyarapodása helyett.

A magyar emberekért dolgozunk minden nap, akár polgármesterként, akár képviselőként vagy pártvezetőként, jövőre pedig a magyar országgyűlésben fogjuk végre az elvtelenné vált hazai politika világában a magyar emberek és Magyarország, a Mi Hazánk érdekeit képviselni az ő segítségükkel.

Jozó Tamás 15 éve szolgálja Lengyeltótit képviselőként, de emellett számos közösségi, kultúrális és sporttevékenységet is végez, jelenleg is igazolt labdarúgó. 

A jelölt szerint sportos lendületre, bátorságra van szükség Magyarországon, egy olya friss nézőpontra amelynek jelenleg a Mi Hazánk képes érvényt szerezni.

“Célom az, hogy a rám bízott területen összefogjam a hasonló gondolkodású és tenni akaró embereket, majd közösen pozitív változásokat érjünk el a területünkön, aztán pedig az egész országban”

-zárja gondolatait Jozó.

További híreink

Siklóson, majd Pécsett is kirabolt egy boltot, a rendőrök elfogták (video)

Kiss Albert

Nagy örömhírt jelentett be Dúró Dóra

Szabó Norbert

A gendersemleges “ő” az évtized szava az USA-ban

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben