20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kultúra Szórakozás

Július 3. és 10. között ismét Vármegyés Gyerektábor

Július 3. és 10. között ismét megrendezésre kerül a Vármegyés Gyerektábor. Az eddigi évekkel ellentétben idén az Ifjúsági Tábortól különálló helyszínen és időpontban várjuk a 9 és 14 év közötti gyerekeket.

Célunk, hogy a modern világban fenntartsunk egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzük őket a liberális világ agymosásával szemben. A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló generáció, és hogy tovább örökítődjenek olyan időfeletti értékek, mint a hazafiság, hősiesség, önfeláldozás.

Változatos, színes programokkal készülünk a gyerekeknek. Az interaktív előadások, és történelemórák mellett erdei túrával, várlátogatással, strandolással és sok-sok játékkal szeretnénk tölteni a hetet.

A [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár.

A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Gyerektábor Facebook oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.

Az idősebb korosztályt augusztus 6-14. között várjuk az Ifjúsági Táborba, melyről később fogunk részletes információkat közölni

írja oldalán a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. 

További híreink

Emberére akadt Puzsér Róbert (videó)

Faragó Dániel

Ultimátumot kaptak az oltatlan egészségügyi dolgozók – péntek éjfélig oltakoznak, vagy mehetnek

Faragó Dániel

Végrehajtást kezdeményeztek Márki-Zay Péterrel szemben

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen